21 بررسی برتر آب نبات سخت میوه 2023

Sweet N Sour Pops جوانه های چشایی شما را باز می کند و می تواند هر شیرینی را درمان کند. آبنبات چوبی در جعبه 48 عدد آب نبات بسته بندی شده به صورت جداگانه عرضه می شود. این مجموعه شامل طعم هایی مانند توت فرنگی شیرین/لیموناد ترش، آناناس شیرین/گریپ فروت ترش، انبه شیرین/نارنگی ترش و غیره است. هر آبنبات آبنبات چوبی خارجی چوبی به دو قسمت تقسیم می شود و هر نیمه شیرین یا ترش است – منحصر به فرد. حالا بریم ایتالیا همانطور که شنیدیم، یکی از معروف ترین آب نبات های سخت ایتالیا، Sunny Island Candy Spicchi است.
انواع آبنبات چوبی
من تعداد زیادی دارم و عاشق استفاده از اشکال سرگرم کننده هستم. اما هنگامی که آن را در شربت ساده جوشانده و به شکر اضافه کنید، یک خوراکی رنگارنگ است که همه آن را دوست خواهند داشت. بسیاری از مردم این آب نبات های سخت استویتا را دوست دارند، طعم مورد علاقه شخصی ما طعم پرتقال خشن است. هر آب نبات به صورت جداگانه بسته بندی شده است و اشتراک گذاری و افزودن آن به جعبه های ناهار بچه ها را آسان می کند و مخصوصاً ذخیره سازی مجدد آن را آسان می کند. این بسته مخلوط آب نبات سخت حاوی محبوب ترین آبنبات چوبی خارجی طعم ها مانند سیب سبز، هندوانه، گیلاس، انگور و زغال اخته است.

آب نبات ماری جوانا را ذخیره کنید

دستور العمل های آب انواع آبنبات خارجی نبات سخت از شربت قند مانند ساکارز، گلوکز یا فروکتوز استفاده می کنند. مخلوط شربت را که اکنون کاملاً غلیظ است، می خرید آبنبات چوبی توان در قالب یا تابه ریخت تا خنک شود یا انواع آبنبات خارجی در صورت تولید انبوه صنعتی روی میز خنک کننده ریخته شود. وقتی شربت به اندازه کافی خنک شد، می توان آن را تا کرد، گرد کرد یا به شکل های آبنبات چوبی خارجی دلخواه در آورد.

آب نبات سخت آلمانی جنریک هرمان

وقتی شکر دانه ریز بیشتری به محلول اضافه می کنیم، سرعت انحلال کاهش می یابد و سرعت تبلور افزایش می یابد، بنابراین در نقطه ای هر دو سرعت برابر است. به عبارت دیگر تعداد مولکول های ساکارز که از کریستال ها خارج می شوند با تعداد مولکول های ساکارز که به کریستال ها می پیوندند یکسان است. این زمانی اتفاق می افتد که محلول اشباع شود. هنگامی که شکر دانه بندی شده به آب اضافه می شود، تجزیه می شود زیرا مولکول های آب از طریق نیروهای بین مولکولی به مولکول های ساکارز جذب می شوند.

اگر بعد از سرد شدن دانه دانه به نظر برسد چطور؟

مخلوط را چندین بار تکان دهید، سپس آن را در مکانی تاریک نگهداری کنید. بگذارید حداقل یک روز بماند و یک بار در روز حرکت دهید. پس از اتمام اجازه دادن به مخلوط، آن را از پارچه پنیر صاف کرده و در یک بطری قطره چکان کوچک بریزید. در اولین تلاشم برای ساختن آب نبات سخت، متوجه شدم که انتخاب قالب های موجود در محل بسیار محدود بود. یا شکل ها برای گرم شدن بیش از حد نبودند یا خرس یا آبنبات چوبی بودند. روی صفحه کوکی ضربه بزنید تا ورق انواع آبنبات های خارجی شیرینی آزاد شود.

آموزش درست کردن آب نبات پنبه ای در خانه

به من اعتماد کنید، اگر در خرید آبنبات چوبی دسته‌های کوچک کار می‌کنید یا از رنگ‌های خوراکی استفاده می‌کنید، وقتی شکر را می‌پزید، دیدن مرحله ترک خوردن بسیار سخت است! با دسته های کوچک، شکر می تواند در چند ثانیه از مرحله خرد شدن جامد عبور کند. هیچ چیز مرموز یا پیچیده ای در مورد ساخت آب نبات وجود ندارد، اما اگر در دنیای شیرینی ها تازه کار هستید، ممکن است برخی از دستورالعمل های دستور غذا را گیج کننده بیابید. دسرهایی که بر پایه شربت شکر تهیه می شوند – شکر و آب با هم جوشانده شده اند – اغلب دستورالعمل هایی برای جوشاندن شربت تا دمای خاصی ارائه می دهند. برای تهیه این دستور العمل ها، یا به دماسنج آب نبات نیاز دارید یا باید با “روش آب سرد” برای بررسی دما آشنا شوید.

طرز تهیه آب نبات استویا | دستور العمل های جرقه

اگر می خواهید فرآیند ساخت آب نبات سخت، از جمله آبنبات چوبی THC را ساده کنید، همین امروز LĒVO را خریداری کنید. هنگامی که مخلوط به جوش آمد، از یک دماسنج آب نبات برای بررسی حرارت استفاده کنید تا دما به 132 درجه سانتیگراد برسد که مرحله «ترک نرم» است. این باید حدود 15 دقیقه از نقطه جوش گذشته باشد. اسید سیتریک ماده‌ای است که می‌توان آن را به آب نبات‌های طعم‌دار میوه اضافه کرد تا اسیدیته بیشتری پیدا کند. از شکر و اسید سیتریک برای ایجاد یک پوشش ترش روی برخی از محبوب ترین آب نبات های ترش استفاده آبنبات چوبی می شود.
https://ehsanmarket.shop/product-category/snacks/snacks-candy/
آب نبات سخت چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید